skip to Main Content
Lipunmyynti alkaa 12.4.2018 klo 12.00!

Tapahtuman liput myydään neljän (4) hengen joukkuelippuina, joita on myynnissä 150 kpl. Joukkueiden koostumusta ei ole rajattu millään tavalla, eli joukkueen saa kerätä omasta kaveriporukasta, ainejärjestöstä tai opiskelukavereista yli oppilaitos- ja oppiainerajojen.

Koska liput myydään joukkuelippuina, vain yhden joukkueen jäsenen täytyy istua koneen ääressä lipunmyynnin auetessa. Aiempina vuosina tapahtuma on loppuunmyyty minuuteissa, joten lippukaupassa kannattaa olla ajoissa! Myynti on rajoitettu niin, että yksi henkilö voi ostaa vain yhden joukkuelipun kerrallaan. Voit siis ostaa lipun omalle joukkueellesi, mutta et voi ostaa samalla toista lippua toiselle joukkueelle.

Lippukauppaan pääset tästä.

HUOM! Lippua ostaessa joukkueen nimi ilmoitetaan kohdassa “Yritys/seura/affiliate/”. Mikäli joukkue ei ole oston yhteydessä ilmoittanut joukkueen nimeä, se tulee tehdä viimeistään 20.04.2018 sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

Lipunmyynnin alkuun

Mitä pitää huomioida lippua ostaessa?

Joukkuelipun hinta on 28 euroa (sis. palvelumaksu 2 €), eli osallistumishinta on 7 €/osallistuja. Tapahtuman liput myy Liveto ja joukkuelippu maksetaan oston yhteydessä. Joukkueen omalle vastuulle jää maksun jakaminen joukkueen jäsenten kesken lipun ostamisen jälkeen. Hinta sisältää joukkueen osallistumisoikeuden tapahtumaan, kisapassin, rannekkeet 4 kpl, haalarimerkit 4 kpl, tapahtuman jatkot sekä vuosittain vaihtuvat kisaajien edut.

Liveton palveluun voi rekisteröityä etukäteen ennen myynnin alkamista, mikä voi olla järkevää ja nopeuttaa ostoa. Kun rekisteröidyt, tietosi tallentuvat palveluun, eikä sinun enää tarvitse täyttää niitä erikseen kassalla. Ostaessasi lippua sinulla on 15 minuuttia aikaa suorittaa osto lisättyäsi lipun ostoskoriin, mutta jos palvelussa on ruuhkaa niin rekisteröityminen edesauttaa nopeampaa ostoa. Osoitetietoja ei ole pakko täyttää oston yhteydessä.

Maksutapoina toimivat suomalaiset verkkopankit, debit- ja creditkortit (Visa, Visa Electron, Mastercard).

Maksamisen jälkeen joukkuelippu toimitetaan sähköpostiisi. Ole siis huolellinen sähköpostiosoitteen kirjoittamisen kanssa!

Jos myyt lipun ja joukkueen nimi vaihtuu, uusi nimi tulee ilmoittaa viimeistään 20.04.2018 sähköpostitse osoitteeseen
asiakaspalvelu@liveto.fi.

Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä Liveton asiakaspalveluun, joka on auki arkisin klo 9-17. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostitse asiakaspalvelu@liveto.fi ja puhelimitse 0600 30005 (1,78€/min). Liveton sivustolta löytyy myös chat-palvelu, johon voi jättää viestiä, jos tulee ongelmia tai kysyttävää.

Kisaajien edut 2018:

Edut rannekkeella

Linkkien vapaakäyttö tapahtumapäivänä 30.4.2018 klo 24.00 asti.

» Linkin verkkosivuille
» Linkin reittioppaaseen

Edut haalarimerkillä

Tapahtumapäivänä 30.4.2018 ja vapunpäivänä 1.5.2018: osallistujat saavat -20 % Jyväskylän Raxin kaikista tuotteista.

Ilmainen sisäänpääsy tapahtuman jatkoille 30.4.2018.

Back To Top
×Close search
Etsi