skip to Main Content

Miten varmistan oman ja muiden turvallisuuden Amazing Race Jyväskylä -tapahtumassa?

On ihanaa, että ARJ pystytään järjestämään. Jotta tapahtuma on kaikille tuttuun tapaan ikimuistoisen riemukas, mutta samalla turvallinen, on kuitenkin muistettava yhä pitää huolta siitä, etteivät pöpöt pääse leviämään. Olethan siis ystävällinen ja noudatat turvallisuusohjeita koko tapahtumapäivän ajan.

Saapuminen
Saavu ajoissa paikalle, jotta vältetään turha ruuhkautuminen ja jonottaminen. Huomioithan muut henkilöt ja pidät huolta turvaväleistä muihin joukkueisiin. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana, tai mikäli tunnet olevasi sairastumassa.

Käsihygienia, yskiminen ja aivastaminen
Pesethän kätesi ennen tapahtumaan saapumista. Käytä käsidesiä tai kertakäyttöhanskoja, joita on tarjolla lähtöalueella ja rasteilla. Muista yskiä ja aivastaa oikein, eli suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole kertakäyttönenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan.

Liikkuminen Linkillä
Muista turvaväli myös bussissa. Vältä koskemasta tartuntapintoja paljain käsin ja käytä mielellään käsineitä tai vähintään käsidesiä. Tapahtuman aikana suositellaan valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti käyttämään maskeja aina joukkoliikenteessä matkustettaessa.

Turvaväli
Pyrithän pitämään asialliset turvavälit (1-2m) rastihenkilökuntaan ja muihin joukkueisiin. Muistathan pitää huolta turvaväleistä erityisesti maali- ja lähtöalueella.

Puhtaanapito ja rastihenkilökunta
Kiinnitämme huomiota rastipaikoilla siisteyteen ja puhdistamme rasteilla käytettäviä välineitä mahdollisuuksien mukaan ryhmien välillä. Rasteilta, infosta sekä lähtö- ja maalialueilta löytyy käsidesiä ja kertakäyttöhanskoja, jotka ovat joukkueiden käytettävissä.

Oireet
Mikäli kärsit hengitysoireesta, kuumeesta tms. tunnetusta Covid19 -oireista tapahtuman jälkeen, ilmoita asiasta tapahtuman koordinaattorille arj-koordinaattori@jyy.fi. Tapahtumaan ei saa osallistua sairaana tai jos tunnet olevasi sairastumassa.

Back To Top
×Close search
Etsi