skip to Main Content

Amazing Race Jyväskylä on suositun televisiosarjan kaltainen vappumielinen kaupunkisuunnistuskilpailu opiskelijoille. Vuonna 2021 tapahtuma järjestetään etänä yhteistyössä Vappuradion kanssa! Siirry kuuntelemaan vappuradiota tästä.

Miten osallistun?

Kisaan ei tarvitse tänä vuonna ilmoittautua erikseen – riittää, että kuuntelet etä-ARJn lähetystä Vappuradiosta vappuaattona 30.4. klo 12-14.

Lähetyksessä annetaan kinkkisiä vihjeitä rasteille, jotka sijaitsevat ympäri Jyväskylää. Rasteja on yhteensä 12, joiden sijainnit sinun tulee ratkaista.

Osallistuaksesi kisaan sinun tulee käydä yhdellä rasteista, skannata rastipaikalta löytyvästä taulusta QR-koodi ja täyttää koodin takaa löytyvä osallistumislomake. Osallistumislomakkeelle täydennetään osallistujan yhteystiedot, sekä arvaukset rastien sijainneista.

Kisaan osallistutaan yksilöinä, eli yhdelle lomakkeelle täytetään yhden osallistujan yhteystiedot. Voit kuunnella lähetystä ja käydä rastilla kaverin kanssa, mutta muistathan Jyväskylän kaupungin suositukset ja rajoitukset koronatilanteessa.

Osallistumislomake tulee lähettää täytettynä ennen klo 13.40. Somekisaan osallistuvien tulee myös postata kuvansa ennen tätä.

Palkinnot

Kisassa palkitaan joukkueita kolmessa kategoriassa!

1) Arvonta eniten rastisijainteja oikein arvanneiden kesken. Mestariarvaajien kesken arvotaan

  • Huvimestarin lahjakortti köysilaskeutumiseen Laajavuoren mäkihyppytornista tai siltakeinuun Tourujoen sillalta + herkullinen vappukori!

2) Arvonta kaikkien kisaan osallistuneiden kesken. Kaikkien osallistumislomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan

  • Yksityinen elokuvanäytös herkkuineen Ilokiven alakerrassa sinulle ja kaverillesi!

3) Paras somekuva! Voit osallistua somessa jakamalla vappuisan kuvan etä-ARJ:stä ja tägäämällä siihen @amazingracejkl sekä #etäARJ. Osallistua voi Facebookissa tai Instagramissa. Muistathan säätää tilisi julkiseksi, jotta tuomaristo pääsee näkemään kuvasi. Parhaan somekuvan palkintona on

Vappuradion lähetys

ARJ-lähetys alkaa suorana Vappuradiossa klo 12. Vihjeet rasteille kerrotaan klo 12.00-13.15 välisenä aikana. Kilpailun voittajat julkistetaan lähetyksen lopulla noin klo 13.45. Voit lähettää kommentteja ja terveisiä studioon Vappuradion verkkosivuilta löytyvän chatboxin kautta.

Vinkkejä osallistujalle

  • Tyyli vihjeiden ratkomiseen ja rastilla käymiseen on vapaa, samoin järjestys. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että osallistumislomake tulee lähettää täytettynä ennen klo 13.40 – rastilla tulee siis käydä ennen tätä nappaamassa lomake talteen.
  • Vappuradiota on hyvä kuunnella koko kisan ajan, sillä vihjeitä annetaan vähitellen lähityksen aikana. Pidä radio siis auki myös rastille suunnatessa.
  • QR-koodin skannaamiseen tarvitset mobiililaitteen. Koodin voi useimmilla laitteilla skannata kamerasovelluksella, mutta saatat tarvita tähän erillisen skannaussovelluksen.
Back To Top
×Close search
Etsi